Om KarlsKicks®

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret i en forstad til København i 2015 af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers.

Det startede i det små med forskellige enkle job på meget slidte sko, men KarlsKicks® blev efterhånden et velkendt mærke i Danmark. Senere begyndte Karl at sælge high-end sneakers og malede unikke customs på mærker som Adidas Yeezy 350 og Adidas Ultra Boost. Karl fik stor opmærksomhed, hvilket resulterede i artikler i aviser og magasiner, blandt andet det populære magasin @Euroman og Business avisen @Børsen.

KarlsKicks® åbnede fysisk butik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære customs i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG).

KarlsKicks® er leverandør af KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow® produkter.

I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og cleansneaks.dk, hvor vi med sidstnævnte ny tilbyder renseri service fra Rezet Stores mange butikker i hele landet.

Kontakt os på info@karlskicks.com for at komme i kontakt med KarlsKicks®.

 

For at se de største skikke og følge det daglige arbejde med KarlsKicks®, se på vores YouTube, Facebook eller Instagram @Karlskicks.

 

/Karl Faurholt

Creative Director & Founder