Handelsbetingelser

For terms and conditions in English, please e-mail order@karlskicks.com or find further instructions here: http://ec.europa.eu/odr

Generelle oplysninger
Karlskicks ApS
Sankt Peders Stræde 47
1453 København K
CVR: 38681982

Juridisk adresse - Amsterdamvej 14 2300 København s


Betaling
Vi tager imod de gængse kort, som VISA, MasterCard mm.
Vi trækker kun pengene hvis din ordre er afsendt
Alle priser er inklusiv moms

Levering

Afsendes inden 2 hverdage. Vi tilstræber os på en leveringstid på maksimalt  3 hverdage.

KarlsKicks sender til hele verden. Fragt priserne afhænger af  hvor meget dine produkter vejer. 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos KarlsKicks. Åbnet maling og brugte varer returneres ikke. Sko som er brugte, malet, repainted eller restored hos KarlsKicks er ikke omfattet af  fortrydelsesretten. Ved skriftlig eller mundtlig godkendelse, kan kunstnerisk påbegyndt arbejde ikke fortrydes, når først arbejdet er igangsat.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved order@karlskicks.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten
Custom, eller repaintede sneakers fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Sneakers der har været indleveret og er om-malet eller restaureret efter skriftlig eller mundtlig godkendelse
Åbnet maling eller andre ibrugtagne produkter.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Åbnet maling kan ikke returneres.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Åbnet maling må ikke bruges.

Bemærk at varen skal være ubrugt og i original emballage som ikke må være påsat klistermærker eller på anden måde forringet i sin værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Der er 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det betyder også at almindelig brug og slidtage på sneakers ikke er omfattet af reklamationsretten, ligesom enhver form for customs ej heller er omfattet af returretten, da et custom skal betragtes som kunst på bestilling og derfor behandles derefter.

Vi kan ikke stilles til ansvar for ting der indirekte er ødelagt ved brug af vores produkter*. Produkterne bruges derfor på eget ansvar.
*Eksempelvis at du er utilfreds med at du har malet dine egne sneakers og det ikke er blevet pænt eller at farven ikke er som forventet.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til din adresse, til vi har modtaget den fysisk retur.

Husk at der altid skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen eller kvittering for køb af varen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes beskriver årsag til returnering. Såfremt du forventer penge retur skal du meddele os til hvilket reg.nr. og kontonr beløbet skal overføres til. 

Varen skal sendes til:
Karlskicks ApS, Sankt Peders Stræde 47, 1453 København K

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KarlsKicks og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på karlskicks.com er direktør Karl Faurholt

Oplysninger afgivet til KarlsKicks videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos KarlsKicks har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Senest revideret: Februar 2016.